Mogelijkheden

Deze design woning beschikt over drie plekken voor jouw vergadering, presentatie of borrel: de keuken, de huiskamer en de tuin aan het water. Aan de eettafel kun je vergaderen met maximaal 8 personen. Borrelen binnen of buiten kan met maximaal 15 personen. De tuin is ideaal voor borrels, barbecues en buitenvergaderingen bij mooi weer: je bevindt je heerlijk aan het water!

Activiteiten

Pauzeer in de op het zuiden gelegen tuin met loungefaciliteiten. Zo kom je weer helemaal tot rust! Op aanvraag kan er een boot worden gehuurd om lekker op het water te relaxen. De steiger ligt aan het einde van de straat, op 2 minuten lopen. Ook vind je op korte loopafstand van deze locatie het Diemerpark, een geweldig stadspark om tussendoor een ontspannende wandeling te maken. Daarnaast bevind je je op 10 minuten van het centrum van Amsterdam. Daar zijn genoeg leuke theaters, musea en restaurants om je bijeenkomst op een inspirerende manier af te sluiten!

Catering opties:

Mooie vergaderarrangementen en supervers healthy food naar wens.
Klik hier voor de mogelijkheden en prijzen.

Prijzen:

Voor het gebruikmaken van onze unieke vergader locatie, hierbij een overzicht van de tarieven klik hier.

Bereikbaarheid:

Je vindt deze prachtige villa op een rustige plek in Amsterdam IJburg. Er zijn 2 gratis parkeerplaatsen aan de locatie en daarnaast voldoende parkeerplekken (betaald) op 3 minuten lopen. Amsterdam Centraal Station ligt op 15 minuten rijden met de auto.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem tram 26 naar IJburg. Vanaf deze halte is het 10 minuten lopen naar de vergaderlocatie. Villa-4 heeft voor haar vergader gasten een extra transport service waarbij de gasten die met openbaar vervoer komen gratis opgehaald en gebracht kunnen worden met de auto.

klik hier voor routebeschrijving